Haber Detayı
12 Kasım 2016 - Cumartesi 09:31 Bu haber 5225 kez okundu
 
Müsiad Expo Fuarı’na Beyşehir Çıkarması
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, belediye meclis üyeleri ve Beyşehirli işadamlarından oluşan heyet, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO Fuarı’na katıldı.
Ekonomi Haberi
Müsiad Expo Fuarı’na Beyşehir Çıkarması

Beyşehir heyeti, CNR EXPO’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla kapılarını açan 16.MÜSİAD EXPO’yu gezdi. Heyet, fuarda bulunan Konya firmalarının stantlarını ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği MÜSİAD EXPO, ilk gününde, yurt içi ve dışından binlerce iş insanı ve yatırımcıyı yeni iş birliği ve ortaklık fırsatlarıyla buluşturdu. CNR EXPO'da gerçekleştirilen fuar, yerli ve yabancı toplam 700 şirkete ev sahipliği yaparken, yurt içi ve dışından binlerce iş insanı ve yatırımcıyı da yeni iş birliği ve ortaklık fırsatlarıyla biraraya getirdi.

Fuara Konya'dan, Konya Şeker, Lüsna Makina, Petek Plastik, TÜMOSAN, Mikroniş, Yükselen Metal Kalıp, Kombassan Gıda, İttifak Holding bünyesindeki İmaş, Selva ve SEHA Yapı, 3. İstanbul İnşaat, Özbey Hijyenik Ürünleri ile Hamme Makine toplamda 14 firma katılırken, MÜSİAD Konya Şubesi de EXPO'daki yerini aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, Beyşehir, Ticaret, Odası, Başkanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı